Ny bærbar

Jeg skal jo en tur til Amsterdam på 6 måneders udveksling fra januar. Derfor har jeg fået mit arbejde til at give mig en bærbar pc. Den er lige kommet i dag. I forhold til at det er en pc er den ret lækker.

Den bedste feature er helt klart et ‘dræn’ i gennem tastaturet, så man roligt kan spilde kaffe og cola i maskinen. Min IT afdeling siger dog, at jeg skal undgå cola fordi tastaturet bliver klisteret… men det syntes jeg nu er noget vrøvl, for man kan vel bare skylle tastaturet efter med rent vand… ;-)

Update…

Jeg havde glemt, at jeg havde en blog, indtil jeg fik en regning for et års fornyelse af webhotellet. Sådan var det vist også sidste år. Dengang spekulerede jeg på, om jeg ikke bare skulle droppe skriveriet, når det nu alligevel ikke blev til mere. Den overvejelse gør jeg mig også i år, men det ender nok med at jeg snupper et år mere i cyberspace.

…men måske bliver det på dansk i fremtiden. Så kræver det mindre tid at blogge. Og tid er generelt en knap faktor, og specielt en knap faktor her halvanden måned før afgang til Amsterdam, hvor jeg skal tilbrige det første halvår af 2009.

Nåh ja, og så lige dagens statistiske kuriosum: Man siger Jeppe drikker. Og specielt, hvis Jeppe er grønlænder, siger man at han drikker. Men efter at have læst en bog om dette mærkværdige land i det Danske Rigsfællesskab – hvor ikke to byer er forbundet af en vej, men hvor indbyggerne alligevel elsker biler(!) – er jeg blevet opmærksom på at alkohol-skrønen ikke helt holder vand. Det faldt jeg over en statistik som bekræfter: I Grønland konsumerede hver indbygger over 14 år i 2006 11,7 liter ren alkohol. Samme tal for Danmark var 12,1 liter. Norge: 6,5 liter